Klankschalen

De resonantie van deze mooie schalen zorgen ervoor dat je lichaam en geest tot rust komen en de balans in je lichaam weer voelbaar is.

Klankschalen

Wil je genieten van de rustgevende klanken van de klankschalen, dan kan dit op verschillende manieren.

Klankschaal rugmassage

Hierbij beginnen we met een kort gesprekje onder het genot van een kopje thee. Daarna werk ik met de klankschalen om je lichaam heen en op je rug. Dit is even echt tijd voor jezelf en de klank resoneert intensief via je rug en zorgt voor complete ontspanning van alle spieren.

Ligmeditatie

Dit is een sessie van ongeveer 1,5 uur waarin je liggend op een matje, en indien gewenst onder een deken, mag genieten van de klanken en de dagelijkse beslommeringen mag loslaten. We starten met een korte meditatie en daarna laat ik je een uur alleen met de klanken waar je op jouw unieke manier van mag genieten. Daarna haal ik je weer op met mijn stem en sluiten we de sessie op een passende wijze af.

Deze klank-ligmeditatie organiseer ik samen met Christina Spies, van Reikipraktijk Two-Hands . 

Data: zie agenda

Natuurlijk is het ook mogelijk om op aanvraag op ander tijdstippen en locaties dit soort sessies te organiseren. Neem hiervoor gerust contact met me op, dan kijken we samen wat mogelijk is.